حمام جوزم با پیشینه ی تاریخی چند صد ساله مربوط به دوره ی قاجاریه بوده درتاریخ 7/12/1386 در فهرست آثار ملی ایران به شماره ی21462 متاسفانه فقط به ثبت رسیده وهیچ اقدامی جهت ترمیم وحفظ آن صورت نگرفته واین بنای بسیار زیبا وارزشمند به جرم قرار گرفتن در یک شهر کوچک مسیر زوال ونابودی را طی می کند آثار باستانی نیز مانند خیلی چیزهای دیگر باید داخل شهر های شلوغ و پر جمعیت باشند تا دیده شوند .این بنای زیبا تا سالیان نه چندان دور مستعمل بوده و توسط مسئول آن مرحوم رضایی پور نگهداری ومراقبت می شد اما کم کم با روی آوردن مردم به ساخت خانه های جدید ومجهز به سرویس های بهداشتی این حمام تعطیل شده از سوی همه حتی مسئولین به فراموشی سپرده شد .
از ویژگی های خاص این بنا قرار گرفتن آن در عمق زمین و وجود کانال های گرمایشی در کف آن بوده که حرارت مشعل گرم کننده ی آب را به کف انتقال داده و باعث ایجاد گرمای دلنشین در حمام می شد به گونه ای که بام این حمام هم سطح کوچه مجاور میباشد .
وبرای ورود به آن باید حدود بیست پله ی سی سانتیمتری را پایین رفت .
آب این حمام قبلا از جوی آبی که از کنار آن می گذشت تامین می شد اما با ورود به دنیای پیشرفته ی امروزی و آمدن سیستم آبرسانی جدید این حمام در سال 1363 مجهز به آب لوله کشی گردید.
این حمام از ستونها و دیوارهای بسیار قطور و سقفهای ضربی ساخته شده و خزانه (منبع آب) آن را از ملات ساروج ساخته اند
در گذشته از خزانه معبری به داخل حمام وجود داشت که افراد بوسیله ی طشت آب از خزانه برداشته خود را شستشو می دادند افرادی هم که نیاز به غسل کردن داشتند پس از شستن خود وارد خزانه شده غسل ارتماسی انجام می دادند . که البته سلسله مراتب خاصی داشته و بیانگر طبقات مختلف اجتماعی بوده بدین صورت که ابتدا اشراف وارد خزانه می شدند سپس رعایا ودهقانان و . . .
که این خود عامل انتقال بسیاری از بیماریها بوده است .بعد ها به لطف پیشرفت علم با ورود شیر آلات صنعتی حوضچه های کوچکی در کنار خزانه ساخته معبر خزانه را گرفته واین مشکلات برطرف گردید.
سر در ورودی حمام وجوی آب خشکیده کنار آن.
پله های ورودی حمام
سکوهای رختکن جا کفشی ها وحوض آب سرد وسط برای آب کشیدن پاها
خزانه ودو حوضچه ی کوچک دوطرف آن
سقف "ستونها و دیوارهای حمام
ورودی گرمخانه ی حمام
نمایی از پشت بام"تخلیه ی نخاله های ساختمانی روی آن و سقف های ضربی در حال تخریب